dijous, 17 de gener del 2008

ANDORRA OPINA: L´àgora dels i les blocaires d´Andorra

Webloc d´espai transversal per a la opinió transversal i coneixença del món blocaire a la xarxa del país dels Pirineu, Andorra. Andorra Opina, ha d´ésser una àgora, per conèixer i intercanviar opinions i un enriquiment i major coneixement comú d´idees, pensaments i propostes a Andorra de forma transversal, a nivell individual, fugint de clixés i etiquetes.
Des d´aquí , emplaço els internautes Andorrans, podeu posar en comú les vostres inquietuds, opinions diverses, com a col.laborador/a, enviant el vostre correu electrònic i fent vostre aquest espai de participació, publicant els vostres escrits, denúncies , alegries, passions, dubtes, opinions diverses, imatges o vídeos o allò que creguis oportú, amb respecte i llibertat. Andorra s´ho val.

Després de les eleccions. És un bon moment d impulsar l´àgora virtual, i que en la mesura del possible la comprensió mútua sigui un pont per millor el present i el futur.

Un veí del meu poble, Puig-reig ( Berguedà) va marcar una època al país dels Pirineus, en Faustí Llaverias. Ell era metge i anava a peu per parròquies a guarir malalts en temps de penúries i no tenia ni mitjans ni posibilitats actuals. Les noves tecnologies, ens han d´ajudar a entendren´s millor en un món canviant, ple de possbilitats, perills i reptes diversos, però la comunicació en espai d´igualtat i en valors democràtics reconeguts per la Declaració Universal dels Drets Humans, han de guiar a Andorra i al conjunt de la humanitat cap a un futur amb més justícia social i llibertats individuals i col.lectives .

Per opinar en aquest bloc de persones internautes, fes arribar el teu bloc per afegir-lo a enllaços i el correu electrònic a llibertats@gmail.com.

Moisès Rial Medina.

Delegat Facultat Ciències Polítiques i Sociologia UNED SEU D´URGELL-ANDORRA.


1 comentari:

Franc ha dit...

Hola Moisès, molta sort i molts ànims en aquesta nova iniciativa bloquera.

Dono d'alta el teu bloc al meu lector de fils RSS.

Salut!