dissabte, 8 de novembre del 2008

ANÀLISI ELECTORAL- PART III


ANÀLISI ELECTORAL – PART III.

Ja tinc molt clar que el PLA no té cap intenció de guanyar. Els que han acceptat al Albert Pintat com a candidat, entenen que el millor de tot és fugir. Els que no l’han acceptat, no votaran ni al seu propi Partit.
Els Verds, van al seu aire, subvencionats un cop més per el PLA ? Segurament aquest cop no caldrà. Qui pagarà l’any que ve la campanya Verda ? Ai, ai, ai ...
R.D. (Res Definit), pel seu compte segur que no aniran, doncs no tenen ni compte ni conte per explicar. Però amb un “morro” que se’l trepitgen de ben segur que s’afegiran a qualsevol plataforma, Partit o grup... que no sigui el Socialdemòcrata, és clar.
CDA, si es que encara esta viu quant arribin les eleccions, continuarà pensant que encara son algú ? Amagaran el cap sota l’ala, o els seus Barons es tragaran finalment el seu orgull d’extrema dreta, apuntant-se a un lloc o altre ?
Segle19, gairebé 18. Ja ni existeix. Una banda estarà amb UNC, una altra banda estarà amb el PLA, i quatre gats amb el que quedi de CDA. I més de un, a casa seva com si no hagués fet res, o no hagués existit mai.
Molta gent de CDA o Segle19-1 no cal ni que desapareguin, doncs no han sortit mai en cap fotografia.
UNC ???
Existeix realment ? Te algun líder ? El seu portaveu, que per cert està indefinit, parlarà mai per a dir quelcom ? Es tracta d’una banda de “pardillos” sumats a una banda de descontents del PLA ? Es una plataforma ? Es un Partit ? Es realment fum, esperant “l’encenedor diví” que posi foc a la flama salvadora del País ?.
UNP ? Ho sento molt company, però sou una colla d’amics que restaran uns quants vots. A qui ? Ja es veurà.
A tot això, tant un Sr. d’Escaldes, com un altre Sr. d’Ordino, es van fent el “longuis”, i resulta que ells són la “clau”.

Que queda ?

Doncs gràcies a tots plegats, tant sols el PS.
Amb el seu amo i Senyor, que fa tant sols quatre dies regirava cel i terra per trobar candidats, sempre fora del seu Partit es clar. I tot de cop es trobarà amb la victòria.
Moltes gracies a tots plegats.

1 comentari:

Salvador ha dit...

Malgrat tot has de reconèixer que cau més simpàtica una colla d'amics que una colla de cacics.